Скролни

Живот в Smart Tower

Животът в Smart Tower е създаден да задоволи всяка ваша нужда в съвременното динамично ежедневие. Разгледайте всички вълнуващи удобства, които са на разположение в сградата, за да създадете свои собствени, спрямо персоналните ви предпочитания и начин на живот: КОНСИЕРЖ, РЕСТОРАНТ, DELI CAFÉ, LOBBY LOUNGE, HEALTH BAR, YOGA & PILATES STUDIO, SPA, FITNESS и много други.

В Smart Tower разполагате с

Просторното фоайе на Smart Tower напомня на 5 звезден хотел. Модерният интериорен дизайн подчертава култивирания стил и вкус в комбинация с естетика, комфорт и изтънчен лукс. Естествените материали, тавани с височина до 6 метра, изобилието от светлина и елегантните мебели създават усещане за гостоприемство и уют.
Изберете как да останете активни с широка гама от най-модерно оборудване, включително зона за динамични силови тренировки, йога център и студио за пилатес. Спортният център е напълно зареден с леки до тежки тежести, бягащи пътеки и елиптични уреди (тренажори). Персоналното обучение е достъпно чрез програмата за консиерж услуги в сградата.
Дълбока релаксация направо у дома - резервирайте персонализирани масажи, спа процедури, акупунктура и други спа услиги директно през Вашия консиерж.
Просторното йога студио в сградата ще Ви помогне да намерите правилния баланс в напрегнатото ежедневие на модерния град. Това е идеалното място, където да укрепите своето тялото и ум в подходяща за това обстановка.
Място, което етажира живота ни и го дели на преди и след обяд или вечеря. Гастробар, които настанява и превзема сетивата. Изискан интериор, сезонно меню с най-пикантни кулинарни фантазии и изключително богата винена листа. Животът в града, сервиран по фюжън рецепта.
Любимо място за сутрешно кафе с прясно изпечен кроасан, за вкусен здравословен обяд, take away предложения за офиса, вкъщи, на път, от работа или просто за среща с колеги, партньори или приятели. Разположено в непосредсътвена близост до спортния център на сградата и благодарение на топлата връзка по между им, това е и идеалното място, където може да енергизирате тялото си след активна тренировка в уютна отпускаща атмосфера.
Идеалната локация за начало на гастрономическо пътешествие. Имате възможност да облаготдетелствате сетивата си с богата палитра от най-качествени продукти, вариращи, както по произхода си (Франция, Испания, Италия и др.), така и по разновидност: сирена, млечни продукти, колбаси, антипасти, селектирани вина, сладкарски, тестени изделия и още много други.
Характеристики на проекта
Предимства от нова висота

ЛУКСОЗНИ АПАРТАМЕНТИ

В Smart Tower сме подготвили за вас петзвездни апартаменти, предлагащи възможности за гъвкави разпределения, използвайки материали и системи от най-висок клас.

Декорирайте вашето жилище с панорамни гледки и изобилие от естествена светлина.

Още Предимства

Вътрешен парк с релакс зони и детска площадка

Озелененият открит парк e перфектното място за глътка свеж въздух и обществени събития. Тук решихме да разположим и специално детско пространство, за да бъдат в безопасност най-малките обиталели на сградата, докато откриват щастливо света в своите игри и забавления.

На Ваше разположение са още

SMART РЕШЕНИЯ ЗА УСТОЙЧИВО РАЗВИТИЕ

Избрахме да създадем умна зелена сграда и внедрихме множество екологични и практически решения още при проектирането на SMART TOWER.

РЕШЕНИЯ ЗА ЕФЕКТИВНО ИЗПОЛЗВАНЕ НА ВОДАТА
  • Озеленяването в Smart Tower ще включва регионални и адаптирани растителни видове, които изискват по-малко вода, което намалява с до 50% потреблението при напояване
РЕШЕНИЯ ЗА ЕФЕКТИВНО ИЗПОЛЗВАНЕ НА ЕЛЕКТРОЕНЕРГИЯ 
  • Над 20% икономия на енергия благодарение на висок клас енерго-ефективни машини, осветителни тела и фасаден дизайн; 
  • Постоянно следене на енергийното потребление в общите части на сградата, за да се избегне висок разход на електроенергия следствие на неизправно оборудване.
  • Архитектурни решения, осигуряващи достатъчно естествена дневна светлина.
РЕШЕНИЯ НАМАЛЯВАЩИ НИВАТА НА CO2 
  • Наличието на метро и автобусни спирки на пешеходно разстояние насърчават използването на обществен транспорт и намаляват въглеродните емисии; 
  • Част от проекта е паркинг за велосипеди за жители и служители;
  • Паркингът за гости предоставя предпочитани места за паркиране на нискоемисионни електрически автомобили;

Заявете обаждане