Скролни

За нас

"Smart Tower е съвременен пет зведен апартаментен комплекс с визия за промяна в усещането за живот в града, който предлага удобства от типа "Home Without Borders." Свързахме жилищната и работната среда с природата, съчетавайки уюта и естетиката с нови архитектурни тенденции и технологии с поглед към бъдещето. Разполагате с повече зеленина, свободни,
функционални и светли пространства за
постигане на пълноценен живот в
динамична градска среда."

 

арх. Илиан Илиев

Главен проектант

Planning
ПЛАНИНГ е архитектурно студио, основано и водено от арх. Илиян Илиев. На българския архитектурен пазар е от 1993г. Проектантският екип се развива и разраства през годините и успява да се наложи като един от водещите за страната. Дългогодишният му опит гарантира високо ниво на изработените проекти, получили редица български и международни награди, сред които и 14 признания в конкурса “Сграда на годината”.

Продажби и маркетинг

Smart Consultants
СМАРТ КОНСУЛТАНТС е бранд, който концентрира над 15 години опит в сферата на предпроектни проучвания, проектиране, строителство, продажби, поддръжка и управление на жилищни, търговски и офис площи.

Нашата мисия е да предложим пълен спектър от услуги, насочени към успешната реализация на един проект, за да реализираме една идея от чертожната дъска до модерна функционална сграда, отговаряща на всички изисквания дори на най-претенциозния клиент.

Главен изпълнител

"Главболгастрой" АД
Вече повече от 50 години, ГЛАВБОЛГАРСТРОЙ създава нови места, в които хората да живеят, работят, пазаруват, спортуват и почиват. Пътища, по които да се движат и съоръжения, които да подобряват живота им. От основаването си до днес компанията е реализирала проекти с обща застроена площ от над 26 млн. кв. м. Внушителен обем, зад който стои непрестанният стремеж за усъвършенстване, оптимизация на процесите и предоставяне на най-качествената услуга.

Инвеститорски контрол

"А-три архитектура и изпълнения" ООД
"А-три архитектура и изпълнения" ООД е специализирано дружество за комплексно ръководство на инвестиционни проекти, член на Българската Асоциация на Архитектите и Инженерите Консултанти /БААИК/ - единствен пълноправен член на Европейската федерация на инженерите - консултанти /FIDIC и EFCA/ за България с повече от 27 години опит.

Проджект мениджмънт

AGB Consultants
Компанията е специализирана в предоставянето на проджект-мениджмънт услуга в строително-инвестиционния процес на значими и сложни за изпълнение проекти в рамките на цялата страна.

Дизайн и концепция лоби

All In Studio
Архитектурно-дизайнерско студио, oсновано от архитект Павел Янев през 2011г. и отличено с международна награда от Лондон за “Най-добра еднофамилна резиденция”, номинация за "Сграда на годината" от ArchDaily, 3 пъти първо място "Интериор на годината в България" и безброй публикации в световни и местни медии. Фокусирани сме върху всичко, което може да се нарече модерен дом, който проектираме и изпълняваме от начало до край. Работим за хора-визионери, които ценят лукса и не правят компромис със себе си и качеството на заобикалящия ги свят.

Фасаден инженеринг

TAL Engineering
Богатото портфолиo, както и гаранцията за качество на продукта и монтажа, правят нашите системи надеждно решение и разумна инвестиция в дългосрочен план.

Заявете обаждане