Скролни

Предимства

СМАРТ УСЛУГИ И ТЕХНОЛОГИИ

За удобството и комфорта на жителите на Smart Tower разработихме персонализирано приложение, включващо множество услуги, които управлявате лесно и бързо, посредством вашето мобилно устройство/смартфон.

КАКВО ВИ ДАВА SMART HUB:

  • Опцията да заплащате и следите вашите сметки за комунални услуги, както и да получавате новини и известия, свързани с тях;
  • Възможности да поръчвате стоки и услуги, които са част от вътрешната инфраструктура (ресторант, спортен център, deli café, търговски обекти и др.);
  • Лесен и бърз достъп и контрол до вашия „умен дом“ и различните зони на сградата.

ВАШИЯТ НОВ ПРЕДСТАВИТЕЛЕН АДРЕС

УЛ. ФИЛИП КУТЕВ И БУЛ. ЧЕРНИ ВРЪХ

Новият център на София

ТЕМАТИЧЕН РЕСТОРАНТ

ГАСТРОБАР

Място, което етажира живота ни и го дели на преди и след обяд или вечеря. Гастробар, който настанява и превзема сетивата. Изискан интериор, сезонно меню с най-пикантни кулинарни фантазии и изключително богата винена листа. Животът в града, сервиран по фюжън рецепта.

ВЪТРЕШЕН ПАРК, РЕЛАКС ЗОНИ И ДЕТСКА ПЛОЩАДКА

Перфектното място за глътка свеж въздух и обществени събития

КОНСИЕРЖ УСЛУГИ

Концепция за цялостна поддръжка и фасилити мениджмънт в сградата. Може да се обърнете и потърсите съдействие от екипа по всяко време на денонощието, за да ви помогне да се възползвате напълно от всички удобства и услуги, предлагани в Smart Tower.

ПОДЗЕМЕН ПАРКИНГ И ВЪНШЕН ПАРКИНГ ЗА ГОСТИ И ПОСЕТИТЕЛИ

Сградата разполага с над 450 места за паркиране на 4 отделни подземни нива с директна топла връзка към жилищните и офисните части, видео наблюдение и смарт достъп. Предвиден е и отделен външен паркинг за посетители и гости с предпочитани места за паркиране на нискоемисионни автомобили.